Med vožnjo odkrijte nove zvočne svetove.

DYNAUDIO

Priznani proizvajalec DYNAUDIO je opremil najboljše glasbene studie širom po svetu. Tako ni prav nič presenetljivo, da se Touareg z avdiosistemom DYNAUDIO Confidence spremeni v koncertno dvorano na štirih kolesih. 14 zvočnikov je vgrajenih in uravnanih tako, da omogočajo kar najboljše doživetje zvoka kjerkoli v vozilu. Za prostorski zvok Dolby 7.1 skrbijo 4 visokotonski, 2 srednjetonska in 4 nizkotonski zvočniki, 2 zvočnika za prostorski učinek čisto zadaj, 1 osrednji zvočnik spredaj in 1 globokotonski zvočnik v prtljažnem prostoru - napaja pa jih končna stopnja z močjo 730 W. Nič čudnega torej ne bo, če po prihodu na cilj še nekaj časa nihče ne bo hotel izstopiti iz avtomobila.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen