Uživajte v novih razsežnostih infotainmenta.

Discover Premium

Velik, večji, največji: opcijski navigacijski sistem Discover Premium z 38 cm (15 palcev) dolgo diagonalo zaslona omogoča boljšo preglednost navigacijskih zemljevidov in najraznovrstnejše prikazne možnosti. Prikaz vsebin in funkcij lahko nastavite po svojih željah, kar velja tudi za aplikacije s pametnega telefona. Vmesnik Car-Net App-Connect namreč omogoča uporabo tehnologij  Apple CarPlay in Android Auto, s katerimi lahko izbrane aplikacije s svojega pametnega telefona prenesete na zaslon sistema Discover Premium. Usločeni zaslon je že sam po sebi eleganten magnet za oči; upravljate ga lahko z dotikom, glasovnimi ukazi ali gestami.

Del sistema je tudi telefonski vmesnik Business s funkcijo indukcijskega polnjenja. Pametni telefon lahko brezžično polnite, tako da ga preprosto položite v ustrezni predal.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen