Povezani svet storitev Car-Net čaka na vas.

Car-Net

Internet in digitalna povezljivost sta postala del našega vsakdanjika; zakaj bi se jima torej morali odpovedati ravno v avtomobilu? Prav zato so v Touaregu mobilne spletne storitve Car-Net na voljo že serijsko.

S storitvami Car-Net imate boljši in hitrejši dostop do informacij. Med vožnjo si lahko predvajate novice, ki vas zanimajo. In kar je še posebej pomembno: na cilj prispete sproščeni, saj se do tja pripeljete po najboljši možni poti, prilagojeni trenutni prometni situaciji. Nazadnje pa lahko še prihranite čas z iskanjem parkirnega mesta, saj vas sistem ob prihodu na cilj usmeri naravnost do prostega parkirnega mesta v parkirni hiši ali na parkirišču.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen