Ker ne vidite okoli vogala.

Asistenca za križišča

Opcijska asistenca za križišča uporablja radarske senzorje na sprednjem delu vozila. Ti nadzorujejo območje pred vozilom in lahko pri vožnji s hitrostjo do 30 km/h s prikazom na zaslonu in z zvočnim signalom opozorijo na zaznana vozila iz prečne smeri.1 Če se zunaj voznikovega vidnega polja približuje drugo vozilo in Touareg s hitrostjo do 10 km/h nadaljuje z vožnjo, se lahko aktivira zaviranje v sili, s čimer sistem prepreči trčenje.1 Tako vam asistenca za križišča pomaga zapeljati po nepreglednih izvozih in v slabo pregledna križišča.

V okviru sistemskih omejitev.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen