Upravljanje brez stikal.

Armatura Innovision Cockpit

Digitalni kombinirani instrument, tako imenovani Digital Cockpit, je zdaj v Volkswagnovem vozilu prvič skupaj z zaslonom infotainment sistema nameščen za usločeno stekleno ploščo ("upognjenim" zaslonom): to je armaturna plošča Innovision Cockpit, ki je povsem prilagojena vozniku. Možnost upravljanja z dotikom, glasovnimi ukazi in gestami zagotavlja optimalno udobje; mehanskih stikal, regulatorjev in gumbov ni več. Na velikanskem zaslonu se s privlačnimi grafikami in animacijami prikazujejo številne funkcije. Namizje zaslona lahko po svoje oblikujete s fotografijami in najljubšimi funkcijami. Številne prikaze lahko povečate (zumirate); pri običajnih merilnikih hitrosti in zaslonih to ni mogoče.

Če na kratko povzamemo: armaturna plošča Innovision Cockpit je sestavljena iz digitalnega kombiniranega instrumenta, infotainment sistema Discover Premium, telefonskega vmesnika Business s funkcijo indukcijskega polnjenja za pametni telefon in štirih USB-priključkov. Že integriran je vmesnik Car-Net App-Connect, s katerim lahko aplikacije, nameščene na pametnem telefonu, prenesete na veliki zaslon na dotik v vozilu. Podprte so tehnologiji Apple CarPlay in Android Auto. Poleg tega lahko vaši sopotniki prek tablice ali pametnega telefona med vožnjo soupravljajo infotainment. Tako na primer aplikacija Volkswagen Media Control omogoča, da z zadnjega sedeža izbirate glasbeni program ali s sovoznikovega sedeža daljinsko upravljate navigacijski sistem. Za polnjenje mobilnih naprav in za prenos podatkov so na voljo USB-vmesniki spredaj in v zadnjem delu potniškega prostora.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen