Na voljo so tudi aplikacije za vaš Touareg.

App-Connect in Media Control

Za vse je že na voljo aplikacija. In med njimi so tudi mnoge za Touareg. Vmesnik App-Connect s tehnologijami Android Auto in Apple CarPlay lahko vaš pametni telefon poveže z infotainment sistemom v vozilu. Po vzpostavitvi povezave lahko izbrane aplikacije, nameščene na mobilnem telefonu, upravljate prek velikega zaslona na dotik v Touaregu. Vse več aplikacij uporablja informacije o vozilu za vznemirljive funkcije: aplikacija My Guide vam lahko prikaže zanimive cilje v okolici, pri čemer upošteva vreme in čas. Z aplikacijo My Rules lahko na primer nastavite, da se takoj ob prihodu na cilj vašim domačim samodejno pošlje SMS-sporočilo.

Z aplikacijo Volkswagen Media Control za operacijska sistema Android in iOS lahko v izbiro razvedrilnega programa vključite tudi sopotnike. Ti namreč lahko prek pametnega telefona ali tablice na daljavo upravljajo infotainment sistem. Tako lahko udobno izbirajo glasbene posnetke ali iz imenika prenašajo navigacijske cilje - celo z zadnjih sedežev.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen