Naj bo notranjost odeta v vašo najljubšo barvo.

Ambientna osvetlitev

Bela ambientna osvetlitev v Touaregu s posredno svetlobo skrbi za prijetno razpoloženje. Opcijsko je na voljo tudi večbarvna osvetlitev. Izbirate lahko med kar 30 različnimi barvami, pri čemer vas lahko vodi vaše lastno razpoloženje ali pa želje sopotnikov. Kaj ko bi na primer izbrali temno zeleno, elegantno modro ali živahno rdečo? Armature, sredinska konzola in vrata imajo svetlobni rob enotne barve. Tudi posredna osvetlitev privzame izbrano barvo. Pa še pika na i: če se boste odločili za Innovision Cockpit, bo izbrana barva zasijala tudi na digitalnih prikazih.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen