Meni
Zapri meni
Zapri

Touareg

Touareg.

Touareg s svojim progresivnim dizajnom obljublja vrhunske zmogljivosti. In to obljubo drži - na cesti in na terenu.

Notranjost

V mestu, na deželi ali na brezpotjih – vaš ambient bo vedno in povsod prijeten.

Tudi v divjini boste ostali v prijetnem okolju. Notranjost Touarega namreč razvaja z elegantnimi barvami ter izbranimi in vrhunsko obdelanimi materiali. V razkošnem ambientu boste resnično uživali - še toliko bolj, ko bo zunaj šlo zares.

Easy Open

Pomoč, ko imate polne roke.

Se vam pogosto zgodi, da pridete do svojega avtomobila, a nimate prostih rok, da bi odprli prtljažnik? Potem boste nad to rešitvijo zagotovo navdušeni. Opcijski senzorsko krmiljeni sistem za zaklepanje Easy Open vam omogoča, da prtljažnik preprosto odprete z enim samim gibom z nogo.

Klimatska naprava "Climatronic"

Prilagojena vašim potrebam.

Prevroče, premrzlo ali nekaj vmes? Ni vedno enostavno nastaviti prave temperature - še zlasti, kadar se z vami pelje več sopotnikov. S serijsko 2-consko klimatsko napravo Climatronic bodo razprave o primerni temperaturi končno preteklost. To bo veljalo še toliko bolj, če se boste odločili za 4-consko klimatsko napravo, ki lahko izpolni tudi individualne želje potnikov na zadnjih sedežih.

Usnjeno oblazinjenje

Odločite se za brezčasno eleganco.

Opcijsko usnjeno oblazinjenje Cricket je nadvse prijetno na otip in v notranjosti vozila ustvarja videz dovršene elegance. Že ob vstopanju vas pozdravi značilni vonj po usnju. Tako boste med vsako vožnjo uživali v edinstvenem občutku, ki ga vzbuja ta ekskluzivni naravni material.

Oglejte si glavne značilnosti Touarega iz različnih zornih kotov.

Infotainment

Bodite tudi med vožnjo z vsem na tekočem.

Funkcije

DYNAUDIO Confidence

Nazaj na pregled

Ne boste verjeli svojim ušesom.

Čudoviti zvok opcijskega avdiosistema DYNAUDIO Confidence bo vašim sopotnikom razkril povsem novo dimenzijo užitka v poslušanju glasbe. Z natančno usklajenostjo 10 zvočnikov je namreč vrhunska reprodukcija zvoka zagotovljena v celotnem potniškem prostoru.

Navigacijski sistem RNS 850

Nazaj na pregled

Dosezite svoj cilj. Na poti tja pa uživajte v zabavi.

Med vsako vožnjo lahko poskrbite za odlično razpoloženje z razvedrilnim programom po vaši meri. Za to je bodočim voznikom Touaregov na voljo navigacijski sistem RNS 850, ki vsebuje velik zaslon na dotik, glasovno upravljanje, integrirani trdi disk ... Potrebujete še kaj več?

Neuničljiv.

Zanj se cesta nikoli ne konča: Touareg je suvereno kos tudi zahtevnim terenom. In z njim se lahko peljete tudi skozi do pol metra globoko vodo.

Svoboda serijsko.

4MOTION

Zanj se cesta nikoli ne konča: Touareg je suvereno kos tudi zahtevnim terenom. In z njim se lahko peljete tudi skozi do pol metra globoko vodo.

Nikoli ne odneha. Niti na strmih pobočjih.

Sposobnost premagovanja strmin

Če se želite povzpeti visoko, se morate spoprijeti tudi z ekstremnimi vzponi. Za Touarega to ni nobena težava: premaga naklone vse do 45°.

Vedno na pravi višini.

Zračno vzmetenje

Za neoviran užitek v vožnji lahko svoj Touareg opcijsko opremite z udobnim zračnim vzmetenjem, ki višino karoserije prilagaja trenutni podlagi.

Vedno najdite pot.

Terenski prikaz

S Touaregom se tudi na neznanih poteh skoraj ne morete izgubiti. Zahvaljujoč opcijskemu terenskemu prikazu s funkcijo kompasa lahko ohranite orientacijo tudi tam, kjer ni cest.

Asistenčni sistemi.

Bi si želeli malo podpore v vsakdanu? Inteligentni sistemi za pomoč vozniku zagotavljajo več udobja in vam lahko pomagajo tudi pri soočanju z nevarnimi situacijami.

Area View

Štiri kamere omogočajo popoln pregled nad dogajanjem v okolici vozila.

Speljevanje vozila s parkirnega v vrvežu mestnega središča ali manevriranje na zahtevnih terenih - mar ne bi bilo v tovrstnih nepreglednih situacijah čudovito, če bi lahko na enem mestu videli, kaj se dogaja okoli vašega vozila in na kaj morate biti pozorni? Opcijski sistem za prikaz okolice Area View vam s štirimi kamerami omogoča prav to.

ACC & Front Assist

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? Z opcijskim avtomatskim uravnavanjem razdalje ter sistemom za nadzor prometa Front Assist, vklj. z mestno funkcijo zaviranja v sili, boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Kamera za vzvratno vožnjo Rear View

Ker zadaj nimate oči.

Opcijska kamera za vzvratno vožnjo Rear View vam prikaže ovire za vozilom. Integrirana je v zadek vozila in prenaša posnetke na zaslon infotainment sistema. Parkiranje je tako občutno enostavnejše.

Dynamic Light Assist

Naj bo vaš Touareg sijoč zgled.

Naj vas razveseli svetloba: z Dynamic Light Assist in biksenonskima žarometoma z dinamičnimi smerno prilagodljivimi lučmi in dnevnimi LED-lučmi. To daje Touaregu še posebej eleganten videz.

Paket opreme R-Line za Touareg.

Pokažite, zakaj se takšnim vozilom reče 'športni' terenci: izberite opremo R-Line za Touareg.

Paket R-Line Interieur Več športnosti v notranjosti

Povečajte športnost vašega Touarega s stopalkami iz nerjavečega jekla, dekorativnimi elementi Silver Lane in ogrevanim večfunkcijskim volanom v usnju z logotipom R-Line in prestavnima tipkama.

Paket R-Line Exterieur V športnem duhu na cesto:

Poudarite močan nastop vašega Touarega: z izrazitimi razširitvami pragov, odbijači R-Line spredaj in zadaj ter sijočim črnim difuzorjem z dvema kromiranima kvadratnima zadnjima cevema.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen