Kaže pravo pot

Navigacija »Discover Pro«

Če vendarle želite več: opcijski navigacijski sistem »Discover Pro«:

 • vse informacije so lahko prikazane na zaslonu digitalnega kombiniranega instrumenta Digital Cockpit
 • sistem lahko glasovno upravljate (ne deluje v slovenskem jeziku) brez posebnih ukazov
 • 23,4-centimetrski (9,2-palčni) barvni zaslon TFT na dotik s stekleno čelno ploščo, senzorji približevanja in upravljanjem s kretnjami
 • radio FM in primerjalna antena za optimalen digitalni radijski sprejem prek DAB+
 • osem zvočnikov z močjo 4 x 20 W
 • prepoznavanje prometnih znakov
 • opcijski vmesnik za mobilni telefon »Comfort« lahko povežete prek tehnologije Bluetooth
 • brezžično polnjenje
 • brezžična povezava z zunanjo anteno za boljši sprejem
 • Streaming & Internet
 • App-Connect, vklj. z App-Connect Wireless za Apple CarPlay in Android Auto podjetja Google**
 • predvajanje datotek MP3, AAC in WMA
 • trije vmesniki USB (tipa C)
 • prosto uporaben pomnilnik 10 GB
 • prednaloženi zemljevidi za Evropo***
 • pripravljen za 3 leta brezplačne uporabe We Connect Plus, vklj. z We Connect*


*Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom ter geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega je treba prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za storitev We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da vozilo registrirate na spletni strani www.portal.volkswagen-we.com ali prek aplikacije »Volkswagen We Connect« (ki je na voljo v App Store in Google Play Store) in tako izkoristite celotno dogovorjeno obdobje brezplačne uporabe storitev.
Uporabo mobilnih spletnih storitev iz ponudbe We Connect omogoča integrirana internetna povezava. Stroške, ki znotraj Evrope nastanejo pri prenosu podatkov znotraj pokritosti omrežja, krije Volkswagen AG - z izjemo stroškov za storitve Streaming & Internet ter posameznih aplikacij In-Car. Uporaba spletnega radia in pretakanje medijev sta mogoča prek prenosne naprave (npr. pametnega telefona), ki lahko postane mobilna dostopna točka za WLAN. V tem primeru so ustrezne storitve na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkov prek interneta lahko - odvisno od tarife mobilnega telefonskega omrežja in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).
Za uporabo brezplačne aplikacije We Connect sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android in SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. 
Razpoložljivost posameznih storitev iz paketov, ki jih je mogoče naročiti v sklopu ponudbe We Connect in We Connect Plus, se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb oz. umika iz ponudbe. Podrobnejše informacije lahko dobite na www.connect.volkswagen-we.com ali pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

**App-Connect vključuje tehnologiji Apple CarPlay in Android Auto. Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le certificirane aplikacije. Pri tem upoštevajte tudi, da nekatere aplikacije niso na voljo za vse tehnologije, da lahko ponudnik med trajanjem pogodbe spremeni vsebino funkcij oz. jih ukine ter da se razpoložljivost teh tehnologij lahko razlikuje glede na državo.

Informacije o združljivosti pametnih telefonov najdete za Apple CarPlay na povezavi https://apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto pa na povezavi https://android.com/intl/de_de/auto/.***Nemčija, Italija, Hrvaška (delno), Lihtenštajn, Malta (delno), Avstrija, Poljska (delno), San Marino, Švica, Slovaška, Slovenija, Češka, Madžarska, Vatikan. Ostale kartografske podatke in posodobitve zemljevidov najdete na www.volkswagen.si

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen