Shranjevanje bo tako preprosto

Brezčasna klasika: z vso prtljago stojite pred prtljažnikom in nimate proste roke, da bi ga odprli. Z opcijsko funkcijo »Easy Open« lahko prtljažnik odprete z nogo, saj sistem prepozna ključe v vašem žepu ali torbici. Potreben je le majhen pomik noge pod zadek vozila in pokrov prtljažnika se odpre. Enako impresiven je tudi sam prtljažnik, ki ima zaradi pametnega koncepta z deljivimi zložljivimi naslonjali zadnjih sedežev prostornino do 1.655 litrov*.

*Pri določeni opremi ter kombinacijah motorja in menjalnika lahko pride do odstopanj.

Kann je nach Ausstattung und Motor-Getriebekombination variieren.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen