Voznikov zaslon kaže samo to, kar želite

Želite kot voznik spremljati samo prikaz hitrosti in števila vrtljajev? Ali tudi druge podatke o vožnji in asistenčne sisteme? Ali morda navigacijski zemljevid? Morda naslov pesmi, ki jo pravkar poslušate? Ali še kaj drugega? O tem odločate sami! Z večfunkcijskim volanom sami konfigurirate svoj zaslon z visoko ločljivostjo. In to tako, kot sami želite. Digital Cockpit Pro je del serijske opreme pri modelih Tiguan R-Line in Tiguan Elegance, za Tiguan Life je na voljo opcijsko.

  • 26-centimetrski (10,25-palčni) barvni zaslon TFT
  • možne so številne konfiguracije; tri med njimi lahko shranite kot priljubljene

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen