1, 2, 3 na parkirno mesto

Park Assist

Novi T-Roc R z opcijskim parkirnim sistemom s krmilno avtomatiko Park Assist vam med vožnjo najprej pove, ali je parkirno mesto dovolj veliko, nato pa pri parkiranju še samodejno vrti volan1. Vaša naloga ostane le, da upravljate sklopko, dodajate plin in zavirate. Za vse ostalo poskrbi Park Assist.

  • Senzorji prepoznajo primerna parkirna mesta (med vožnjo s hitrostjo do 40 km/h)
  • Bočna parkirna mesta morajo za parkiranje meriti najmanj toliko kot dolžina vozila + 80 cm (za manevriranje); pri odparkiranju mora biti pred in za vozilom najmanj 25 cm prostora
  • Pri prečnih parkirnih mestih mora biti na obeh straneh zagotovljenega najmanj 35 cm prostora


1 Postopek je kadarkoli mogoče deaktivirati

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete tukaj ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

T-Roc R

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen