Telefonski vmesnik Comfort

Telefonija

Zagotovite si popolno udobje: opcijski telefonski vmesnik Comfort omogoča prostoročno telefoniranje, opremljen pa je tudi s funkcijo indukcijskega polnjenja. Telefon se indukcijsko poveže z zunanjo anteno vozila, dodatno pa je v sprednjem predalu na voljo še USB-vmesnik za prenos podatkov in polnjenje. Telefoniranje v avtomobilu bi tako le stežka bilo še udobnejše. Pri tem velja izpostaviti, da indukcijska povezava z zunanjo anteno vozila v kombinaciji s kakovostnim mikrofonom v stropni oblogi in predvajanjem zvoka po avtomobilskih zvočnikih zagotavlja odlično razločnost govora. Dodaten nosilec za telefon ni več potreben. Elegantna rešitev vas bo s svojo funkcionalnostjo zagotovo prepričala.

 

Polnilnega kabla ne potrebujete več.

Indukcijsko polnjenje

Imate kabel za polnjenje pametnega telefona vedno pri sebi, če bi se slučajno izpraznila baterija? V novem Polu ga ne boste več potrebovali. Mobilni telefon preprosto položite v sprednji predal, v katerem se bo indukcijsko napolnil. Pogoj je, da telefon podpira Qi-standard. Indukcijsko polnjenje je vključeno v opcijski telefonski vmesnik Comfort, lahko pa ga naročite tudi posebej.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen