Meni
Zapri meni
Zapri

Brezkompromisni priključni hibrid. Passat GTE Variant.

Passat Variant tako suveren kot vi.

Passat Variant se predstavlja samozavestno tako na področju dizajna kot tehnike ter je popolno sožitje udobja, elegance in dinamike za ljudi, ki vedo, kaj je v življenju resnično pomembno.

Zunanjost

Suveren nastop s športno-elegantnimi potezami.

Dizajn z visokimi cilji: Variant Passat izžareva eleganco in dinamiko, ki ga naredi edinstveno suverenega.

Notranjost

Pričakovanja služijo temu, da jih presegamo.

Kar je bilo obljubljeno zunaj, se odrazi tudi znotraj: notranjost vas bo očarala s svojim kakovostnim in elegantnim dizajnom.

LED-žarometi

Odlična vidljivost z odličnim dizajnom.

Pripomorejo k boljši vidljivosti in so videti izrazito športni - z energetsko varčno LED-tehnologijo žarometi za veliko svetilnost potrebujejo malo energije.

Platišča

Dajejo pečat celotnemu videzu: platišča.

Široka paleta športnih in elegantnih platišč iz lahke kovine poudari privlačen dizajn vozila Passat Variant.

Oglejte si glavne značilnosti vozila Passat Variant.

Varnost

V vozilu Passat je na voljo bogata ponudba opcijskih pametnih sistemov za pomoč vozniku, s katerimi bo vožnja še bolj sproščena.

Zaznavanje pešcev

Zaznavanje pešcev. Ostaja pozoren, kadar drugi niso.

Sistem lahko v okviru svojih omejitev prepreči trčenja s pešci ali zmanjša posledice trčenja: sistem prepozna ljudi, ki prečkajo cestišče, voznika opozori na njih in avtomatsko zavira, če se voznik ne odzove.

Emergency Assist

Emergency Assist. Opozori v primeru kritičnega zdravstvenega stanja.

V primeru kritičnega zdravstvenega stanja voznika lahko opcijska asistenca »Emergency Assist« opozori potnike in druge udeležence v prometu ter kontrolirano ustavi vozilo.

Asistenca za zastoje

Ohranja razdaljo. Da lahko vi ostanete mirni.

Inovativna opcijska asistenca za zastoje razbremeni voznika v gostem prometu, ki zahteva nenehno ustavljanje in speljevanje, ter zmanjšuje verjetnost nezgod, do katerih pogosto pride v takšnih situacijah.

Area View

Area View. Celostni pregled za lažje manevriranje.

Z opcijskim prikazom okolice »Area View« imate odličen pregled nad okolico vašega vozila Passat Variant.

Tehnologija

Z inovativnimi tehnologijami v Passatu Variant je vsakodnevna vožnja enostavnejša.

Aktivni informacijski zaslon

Visoka ločljivost, veliko informacij.

Digitalni kombinirani instrument na armaturni plošči z barvnim zaslonom visoke ločljivosti: na zaslonu je mogoče grafično prikazati vse podatke o vožnji in navigacijski zemljevid. Za več udobja in prilagodljivosti je mogoče priklicati različne informacijske profile.

Projekcijski zaslon

Projekcijski zaslon. Vse pod nadzorom.

Opcijski projekcijski zaslon prenese pomembne informacije o vožnji v vaše vidno polje, in sicer neposredno pred vetrobransko steklo.

ACC & Front Assist

ACC & Front Assist. V prometnem vrvežu ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? Z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) ter sistemom za nadzor prometa »Front Assist«, ki je v paketu, vklj. z mestno funkcijo zaviranja v sili, boste med vožnjo bolj sproščeni.

Asistenca za manevriranje s prikolico

Natančno manevriranje na zahtevo.

Pri vzvratnem manevriranju s prikolico ni več potrebna sprememba v razmišljanju: po vnosu smeri poti in kota prikolice sistem prevzame obračanje volana. Sistem natančno krmili prikolico, vi morate samo dodajati plin in zavirati.

Turbodizelski motor

Kompaktni turbomotor z izjemnim varčevalnim potencialom.

Variant Passat je kombiniran z 2,0-litrskim biturbo motorjem z močjo 176 kW (240 KM) (poraba goriva: l/100 km (kombinirana): 5,8; emisije CO2 (kombinirana): g/km: 151-152). Najmočnejši Volkswagnov štirivaljni dizelski motor postavlja merila učinkovitosti in dinamičnosti.

Infotainment.

Med vožnjo vas bo zabaval in obveščal.

Car-Net Guide & Inform

Car-Net Guide & Inform. Ne vozite se več brez interneta.

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ves čas imeti pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagajati pot. Toda opcijske spletne storitve Car-Net »Guide & Inform« ponujajo še veliko več.

App-Connect

Tudi na poti uživajte v popolni povezljivosti.

App-Connect je tehnologija, s katero je aplikacije s pametnega telefona mogoče prezrcaliti na zaslon infotainment sistema v vozilu - in sicer prek vmesnika Google Android Auto in Apple CarPlay.

Radio in navigacija

Radio in navigacija. Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite v svojem Volkswagnu, ste vi tisti, ki odloča o tem, katera glasba se vrti. Za to sta vam na voljo dva radijska sistema z ustreznimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, se odločite za enega od dveh navigacijskih sistemov in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje.

DYNAUDIO Confidence

DYNAUDIO Confidence. Ne boste verjeli svojim ušesom.

Čudoviti zvok opcijskega avdiosistema »DYNAUDIO Confidence« bo vašim sopotnikom razkril povsem novo dimenzijo užitka v poslušanju glasbe. Z natančno usklajenostjo 12 zvočnikov je namreč vrhunska reprodukcija zvoka zagotovljena v celotnem potniškem prostoru.

Telefonija

Telefonija. Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno.

Če želite, ste lahko ves čas dosegljivi tudi med vožnjo. Z opcijskima telefonskima vmesnikoma Comfort in Premium boste tudi med telefoniranjem lahko imeli obe roki na volanu in boste ostali osredotočeni na dogajanje v prometu.

Udobje

Passat nudi največjo mero udobja tako na kratkih kot na dolgih vožnjah.

Sedež ergoComfort

Udobno se namestite.

S sedežem ergoComfort vam bo na poti hrbet še posebej hvaležen. Sedež skrbi za pravilno držo hrbtenice in je prejel certifikat kakovosti nemškega neodvisnega združenja za zdrav hrbet.

Klimatska naprava »Air Care Climatronic«

Air Care Climatronic. Prilagojena vašim potrebam.

Klimatska naprava »Air Care Climatronic« z različnimi klimatskimi conami vozniku, sovozniku in potnikom na zadnjih sedežih omogoča nastavljanje individualno prilagojenih temperatur za dobro počutje.

Izbira voznega profila

Izbira voznega profila. Pokažite svoj profil.

Od športnega do varčnega: poiščite svoj vozni profil ali prilagodite vozne lastnosti vozila Passat Variant posameznim razmeram.

Progresivno krmiljenje

Za dinamično vožnjo in udobno krmiljenje.

Vožnja v ovinke ali po ravnih cestah, počasi ali hitro: progresivno krmiljenje, ki je na voljo v opcijskih športnih paketih R-Line, ustreza vsem voznim situacijam.

Prtljažnik

Prostor za delo in prosti čas.

Eden njegovih najmočnejših argumentov: velik prtljažnik v vozilu Passat Variant s prilagodljivimi možnostmi natovarjanja in pritrjevanja.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen