Meni
Zapri meni
Zapri

Osupljiv. Vsak dan. Golf Sportsvan

Neverjetno praktičen.

Prvi vtis je še kako pomemben, kajti človek si ga ustvari že po nekaj trenutkih. To je dobra novica za Golf Sportsvan, ki z dinamičnim dizajnom, padajočo strešno linijo in poševnim zadnjim steklom takoj pritegne številne poglede. Pri takšnem spremljevalcu pa je najlepše to, da ne očara samo z zunanjimi vrlinami, pač pa se z marsičem lahko pohvali tudi v notranjosti.

Spoznajte Golf Sportsvan iz vseh zornih kotov.

Infotainment

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Radio in navigacija

Ko se vozite v svojem Volkswagnu, ste vi tisti, ki odloča o tem, katera glasba se vrti. Za to sta vam na voljo dva radijska sistema z ustreznimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, se odločite za enega od dveh navigacijskih sistemov in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje. Vožnja bo v vsakem primeru svojstven užitek, saj bo vaš spremljevalec vedno znal prisluhniti vašim željam.

Več informacij

Vaš infotainment sistem razume, kaj želite.

Glasovno upravljanje

Z glasovnimi ukazi lahko številne funkcije infotainment sistema upravljate še posebej hitro in preprosto. (ne deluje v slovenščini) Za glasovno upravljanje se po želji lahko odločite pri opcijskih sistemih Discover Media in Composition Media.

Več informacij

Na pot nič več brez interneta.

Car-Net »Guide & Inform«

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ves čas imeti pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagajati pot. Seveda pa opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform¹ ponujajo še veliko več.

Več informacij

Da bo vožnja posebno glasbeno doživetlje.

Dynaudio

Si lahko predstavljate, da glasba v avtomobilu zveni celo bolje kot doma iz vaše hi-fi naprave? Opcijski avdiosistem DYNAUDIO Excite je usklajen s prostorsko akustiko vozila in zagotavlja zvok, ki bo s svojo kakovostjo presegel celo vaša najvišja pričakovanja.

Več informacij

Asistenčni sistemi

Sistem za prepoznavanje prometnih znakov

Z njim ne boste spregledali nobenega znaka.

Ta opcijski sistem vam ves čas vožnje prikazuje prepoznane prometne znake in vas obvešča na primer o veljavnih omejitvah hitrosti in prepovedih prehitevanja.

Več informacij

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Prepustite parkiranje vašemu avtu.

Čeprav sodite med redke, ki tudi pred publiko povsem sproščeno zapeljejo celo na najbolj ozka parkirna mesta, vas bo opcijski parkirni sistem Park Assist vseeno navdušil. Sistem namreč samodejno najde primerna parkirna mesta, pri parkiranju pa brez vsakršne pomoči vrti volan.

Več informacij

ACC & Front Assist

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? Z opcijskim avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) ter sistemom za nadzor prometa Front Assist in mestno funkcijo zaviranja v sili boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Več informacij

Senzor za mrtvi kot z asistenco za speljevanje s parkirnega mesta

Vaš avto vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu, asistenca za speljevanje s parkirnega mesta pa pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila.

Več informacij

Udobje

Odločite se za brezčasno eleganco.

Usnjene prevleke sedežev

Opcijsko usnjeno oblazinjenje Vienna je nadvse prijetno na otip in v notranjosti vozila ustvarja videz privlačne elegance. Že ob vstopanju vas pozdravi značilni vonj po usnju. Tako boste med vsako vožnjo uživali v edinstvenem občutku, ki ga vzbuja ta ekskluzivni naravni material.

Si želite izdatno mero udobja?

Vstopanje

Vrata novega Golfa Sportsvan se odpirajo zelo široko in povsem brezstopenjsko, zato se ne pomaknejo avtomatsko v naslednji zaskočni položaj. Vstopanje in izstopanje sta tako še bolj udobna.

Naj nič ne ovira vašega pogleda – ne glede na letni čas.

Ogrevano vetrobransko steklo

Saj veste, kako je, ko se pri nizkih temperaturah zarosijo stekla? Opcijsko ogrevano vetrobransko steklo hitro znova poskrbi za optimalno vidljivost. A njegov nakup se ne obrestuje le pozimi. Poleti lahko zmanjša segrevanje notranjosti zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom: termoizolacijsko steklo namreč odbija infrardeče žarke.

Razgled, ki bo navdušil vse vaše sopotnike.

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Streha vozila vas lahko navda z izrazitim občutkom svobode. Panoramsko dvižno-pomično strešno okno po želji poskrbi za več svetlobe, zraka in dobre volje. Je tako veliko, da bodo ostrmeli celo sopotniki na zadnji sedežni klopi.

Učinkovitost

Izbira voznega profila

Vaš Volkswagen se prilagaja vašemu načinu vožnje.

Vozite raje varčno ali športno? Ali pa se vam zdi pomembnejše udobje? Z opcijskim sistemom za izbiro voznega profila lahko prilagodite vozne lastnosti avtomobila svojemu načinu vožnje, stanju cestišča in prometni situaciji.

Več informacij

Dinamično uravnavanje podvozja (DCC)

Vaše vozilo izbere prave nastavitve za vse razmere.

Opcijsko dinamično uravnavanje podvozja (DCC) se prilagodi vašemu načinu vožnje in privzame športno, komfortno ali normalno nastavitev. Temu ustrezno se optimalno odziva na najrazličnejše vozne situacije.

Motorji

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI in bencinski motorji stavijo na učinkovitost in izpolnjujejo določila emisijske stopnje Euro 6.

Več informacij

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen