Meni
Zapri meni
Zapri

Golf 7

Kar odlikuje vaše vozilo Golf 7.

Dober avtomobil lahko naredi le tisti, ki pozna ljudi.

Pri razvoju sedme generacije Golfa smo prisluhnili še bolj pozorno, pogledali še bolj natančno in zastavili še več vprašanj. Pri tem smo imeli samo en cilj: avto, ki najbolje razume ljudi, ki najbolj jasno odgovarja na vprašanja prihodnosti in ki še naprej daje ime celotnemu avtomobilskemu razredu.

Infotainment

Dynaudio

Za odlično razpoloženje in popolno harmonijo zvoka.

Si lahko predstavljate, da glasba v avtomobilu zveni celo bolje kot doma iz vaše hi-fi naprave? Opcijski avdiosistem DYNAUDIO Excite je usklajen s prostorsko akustiko vozila in zagotavlja zvok, ki bo s svojo kakovostjo presegel celo vaša najvišja pričakovanja.

Če bi radi slišali prav vse odtenke svojih najljubših glasbenih posnetkov, natančne base in kristalno čiste visoke tone, potem je prava izbira za vas avdiosistem DYNAUDIO Excite, ki ga je zasnovalo specializirano dansko podjetje Dynaudio. Osem zvočnikov, ki so optimalno prilagojeni zasnovi notranjosti, globokotonski zvočnik in 10-kanalni ojačevalnik s skupno močjo 400 W - to je kombinacija, ki vam med vsako vožnjo zagotavlja maksimalni užitek v poslušanju glasbe. Zaradi digitalnega signalnega procesorja (DSP), ki pri predvajanju prek posameznih zvočnikov upošteva njihovo mesto vgradnje, boste zvok slišali tako, kot bi sedeli na optimalnem mestu poslušanja. In ne glede na to, ali imate raje akustično ali elektronsko glasbo, ter ne glede na to, ali glasbo raje poslušate tiho ali glasno, boste na cilju iz vozila vedno izstopili z občutkom prijetne sproščenosti.

Car-Net

Ne vozite se več brez interneta.

Si lahko predstavljate, da glasba v avtomobilu zveni celo bolje kot doma iz vaše hi-fi naprave? Opcijski avdiosistem DYNAUDIO Excite je usklajen s prostorsko akustiko vozila in zagotavlja zvok, ki bo s svojo kakovostjo presegel celo vaša najvišja pričakovanja.

Internet v avtomobilu se pri Volkswagnu imenuje Car-Net. Pod tem imenom so na voljo priročne storitve in aplikacije. Paket storitev Car-Net Guide & Inform¹ je mogoče naročiti v kombinaciji z infotainment sistemoma Discover Media in Discover Pro. Na osnovi povezave z internetom zagotavlja podatke, ki bi le stežka bili še bolj aktualni. Če na primer nekje nastane zastoj ali je zastoj odpravljen, to preko spleta izveste v realnem času. In kar je pri tem še posebej dobrodošlo: izbrana pot se avtomatsko ustrezno prilagodi.
Car-Net vam pomaga najti kraje, na katerih bi se med vožnjo morda želeli ustaviti. S spletnim iskanjem posebnih ciljev lahko hitro najdete številne dobre restavracije in druge zanimive posebne cilje. Hotel, bencinska črpalka ali kino, ki so ga pred kratkim odprli: podatki, ki se na internetu nenehno posodabljajo, bodo poskrbeli za marsikatero vznemirljivo in praktično odkritje.

Radio in navigacija

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite v svojem Volkswagnu, ste vi tisti, ki odloča o tem, katera glasba se vrti. Za to so vam na voljo trije radijski sistemi z ustreznimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, se odločite za enega od dveh navigacijskih sistemov in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje. Vožnja bo v vsakem primeru svojstven užitek, saj bo vaš spremljevalec vedno znal prisluhniti vašim željam.

Telefonija

Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno.

Če želite, ste lahko ves čas dosegljivi tudi med vožnjo. Z opcijskima telefonskima vmesnikoma Comfort in Premium boste tudi med telefoniranjem lahko imeli obe roki na volanu in boste ostali osredotočeni na dogajanje v prometu.

Asistenčni sistemi

ACC & Front Assist

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? Z opcijskim avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) ter sistemom za nadzor prometa Front Assist in mestno funkcijo zaviranja v sili boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Naj vaš avtomobil parkira sam.

Čeprav sodite med redke, ki tudi pred publiko povsem sproščeno zapeljejo celo na najbolj ozka parkirna mesta, vas bo opcijski parkirni sistem Park Assist vseeno navdušil. Sistem namreč samodejno najde primerna parkirna mesta, pri parkiranju pa brez vsakršne pomoči vrti volan.

Izbira voznega profila

Vaš Volkswagen se prilagaja vašemu načinu vožnje.

Vozite raje varčno ali športno? Ali pa se vam zdi pomembnejše udobje? Z opcijskim sistemom za izbiro voznega profila lahko prilagodite vozne lastnosti avtomobila svojemu načinu vožnje, stanju cestišča in prometni situaciji.

Senzor za mrtvi kot z asistenco za speljevanje s parkirnega mesta

Vaš avto vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu, asistenca za speljevanje s parkirnega mesta pa pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila.

Učinkovitost

Zagotovite si prednosti!

Učinkovitost

TDI

Nazaj na pregled

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI so opremljeni s sodobnim sistemom skupnega voda in so sinonim za visoko učinkovitost.

TSI

Nazaj na pregled

Odločite se za užitek v vožnji, ki temelji na preudarnih rešitvah.

Bencinski motorji TSI so popolna kombinacija moči in varčnosti. Že pri nizkem številu vrtljajev razvijejo največji navor.

4MOTION

Nazaj na pregled

Ne izgubite tal pod nogami.

Se tudi na mokri podlagi in na slabo vzdrževanih cestah ne želite odpovedati odlični vlečni sili? Z opcijskim inteligentnim štirikolesnim pogonom 4MOTION vam je ta zagotovljena domala povsod.

Udobje

Ambientna osvetlitev Tako boste v dobrih rokah.

Bodi svetloba – a naj imajo prednost individualne želje. Dodatni osvetlitveni elementi z nastavljivo jakostjo osvetlitve poskrbijo, da je vzdušje v notranjosti vozila še prijetnejše. Poleg tega se je v vozilu mogoče še enostavneje orientirati.

Prtljažnik Vaš prtljažnik poskrbi tudi za red in udobje.

Prav je, da ima poleg potnikov primerno veliko prostora tudi prtljaga. Prav zato inteligentna zasnova prtljažnika ponuja domiselne rešitve za prevoz majhnih in tudi večjih predmetov.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen