Meni
Zapri meni
Zapri

Odprt za vse. Beetle Cabriolet

Poletne igre so odprte.

Nobena skrivnost ni, da nas vedno znova vleče na toplo. Zakaj? Iz čistega koristoljubja. Kajti na sončni svetlobi preprosto postanemo srečnejši. Kaj bi lahko bil še boljši razlog za to, da ji nenehno sledimo?

Zložljiva streha Odprto za vse. V 9,5 sekunde.

V Beetlu Cabriolet vas bo prevzel edinstven občutek svobode − še preden boste odprli zložljivo streho. Njegova oprema namreč ponuja številne možnosti za uresničitev individualnih želja. In če se vam sonce vendarle kdaj ne bo nasmehnilo: vas bo vedno in povsod spremljal vaš nasmeh – tudi ko bo poletja že konec.

Povsem avtomatsko platneno zložljivo streho je mogoče odpreti v samo 9,5 sekunde in do hitrosti 50 km/h. Zadnje okno z varnostnim steklom in integriran zvočnoizolacijski sloj iz PET-koprene zmanjšujeta moteč zunanji hrup in zagotavljata odlično zaščito pred vremenskimi vplivi.

Oglejte si glavne značilnosti Beetla Cabriolet iz različnih zornih kotov.

Infotainment

Radio in navigacija

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite v svojem Volkswagnu, ste vi tisti, ki odloča o tem, katera glasba se vrti. Beetle je serijsko opremljen z radiom Composition Colour z osmimi zvočniki, enostavnim upravljanjem in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, v ponudbi dodatne opreme izberite radio Composition Media ali navigacijsko funkcijo Discover Media in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje.

Več informacij

Avdiosistem Fender®

Ujemite duh rokenrola.

Zvok legendarnega izdelovalca kitar in ojačevalnikov Fender® si je prislužil svetovni sloves. Po želji lahko v njem uživate tudi v svojem Volkswagnu. Visoko raven kakovosti je mogoče prepoznati že po videzu komponent avdiosistema: mreže zvočnikov krasijo kromirane obrobe, na nosilnih trikotnikih zunanjih ogledal in na basovskem ohišju pa je markanten logotip.

App-Connect

Vaš Volkswagen lahko postane pametni telefon na kolesih.

S pametnim telefonom je danes marsikaj enostavneje. Če se boste odločili za opcijski vmesnik App-Connect¹, ga boste varno in udobno lahko uporabljali tudi med vožnjo: Združljive aplikacije boste namreč lahko upravljali kar preko zaslona na dotik na vgrajenem infotainment sistemu. Pri tem boste seveda ves čas lahko ostali povsem osredotočeni na dogajanje v prometu.

Car-Net Guide & Inform

Na pot nič več brez interneta.

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ves čas imeti pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagajati pot. Seveda pa opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform¹ ponujajo še veliko več.

Več informacij

Glasovno upravljanje*

Vaš infotainment sistem razume, kaj želite.

V Beetlu Cabriolet lahko opcijska infotainment sistema Composition Media in Discover Media po želji upravljate tudi glasovno*.

*Glasovno upravljanje v slovenskem jeziku ni na voljo

Asistenčni sistemi

Vaš avto vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Senzor za mrtvi kot z asistenco za speljevanje s parkirnega mesta

Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu, asistenca za speljevanje s parkirnega mesta pa pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila.

Naj vas nikdar ne zanese iz smeri.

Elektronski nadzor stabilnosti

Na mokrih in poledenelih cestah je pomoč serijskega elektronskega nadzora stabilnosti neprecenljiva. V zahtevnih prometnih situacijah lahko prepreči, da bi vaše vozilo začelo zanašati.

Ker zadaj nimate oči.

Kamera za vzvratno vožnjo Rear View

Opcijska kamera za vzvratno vožnjo Rear View vam prikaže ovire za vozilom. Integrirana je v zadek vozila in prenaša posnetke na zaslon infotainment sistema. Parkiranje je tako občutno enostavnejše in lažje opazite morebitne ovire.

Pri parkiranju vam sedaj pomaga vaš sluh.

ParkPilot

Ozko parkirno mesto? In nikogar v bližini, da bi vas usmerjal? Z opcijskim sistemom ParkPilot vam pri parkiranju pomaga kar vaša Jetta. Sistem morda ni prav posebej očarljiv, je pa zato nadvse zanesljiv.

Učinkovitost

Menite, da je najpomembnejša gospodarnost?

BlueMotion Technology

Če se boste odločili za model BlueMotion Technology, boste kupili avtomobil z inteligentno kombinacijo naprednih rešitev, ki zmanjšujejo porabo goriva. Zato vas bo razveselilo dejstvo, da je Beetle Cabriolet serijsko opremljen z BlueMotion Technology.

Porabijo malo zmorejo veliko.

Motorji

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Potem so naši dizelski motorji TDI in bencinski motorji spravi za vas.

Naj vas prevzamejo občutki, ki jih vzbujajo pravi športni avtomobili.

Dodatni instrument

S tremi merilniki. Nameščenimi na sredini. In kmalu nepogrešljiv: z opcijskim dodatnim instrumentom na armaturni plošči vas Beetle popelje v svet motošporta. Zagotovite si maksimalni užitek v vožnji! 

Pozabite na prestavljanje in preprosto uživajte.

Menjalnik z dvojno sklopko DSG

Menjalnik z dvojno sklopko DSG omogoča tekoče prestavljanje brez prekinitev v prenosu pogonske moči. Pri tem združuje prednosti ročnega in avtomatskega menjalnika in lahko prispeva k zmanjšanju porabe goriva.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen