Razširitev elektronskega načrtovalnika poti navigacijskega sistema

S programsko opremo ID. 3.1 vaše vozilo prejme naslednje izboljšave:

  • Preglasitev stanja napolnjenosti: glede na aktivno načrtovanje poti je mogoče v meniju za polnjenje nastavljeno zgornjo mejo polnjenja preglasiti z navigacijo.
  • Predelana funkcija filtriranja polnilnih postaj na zemljevidu: prikazane so samo polnilne postaje, ki ustrezajo filtrirnim kriterijem (v dozdajšnji različici so bile polnilne postaje, ki niso bile v skladu s kriteriji, prikazane in obarvane sivo).
  • Dodatno izboljšana zanesljivost funkcije
  • Pri nastavitvah za samodejne postanke za polnjenje je bila odstranjena izbirna možnost »Običajni načini plačila«.

Navigacijski sistem z elektronskim načrtovalnikom poti družine ID. samodejno vključi potrebne postanke za polnjenje v načrtovano pot in jih po potrebi samodejno prilagodi.

Funkcija je sestavni del navigacije, ki je na voljo v opcijskem paketu Infotainment.

Pogoji

  • Veljavna pogodba We Connect Plus in uporabniški račun z identifikacijo Volkswagen za spletne komponente navigacije.
  • Aktivirani podatki o lokaciji in aktivirani »Osebni podatki (povezani način)« v nastavitvah zasebnosti.

1. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

3. Opombe: funkcionalnost po posodobitvi je odvisna od trga, modelskega leta in dodatne opreme ter se lahko razlikuje.

4. Razpoložljivost opisanih storitev se lahko razlikuje od države do države in je odvisna od modela, letnice modela in opreme vozila. 

5. Razpoložljivost opisanih storitev se lahko razlikuje od države do države in je odvisna od modela, letnice modela in opreme vozila. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.1

ID. Software Update 3.1

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen