Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.1

ID. Software Update 3.1

S programsko opremo 3.1 daje Volkswagen na voljo nove funkcije in izboljšave, ki lahko pripomorejo k večjemu udobju in prihranku časa.

Začni video

3.

Posodobitev programske opreme ID. 3.1

S to posodobitvijo prejme vaš model ID. številne nove funkcije in izboljšave, zlasti na področju polnjenja, ki lahko prispevajo k večjemu udobju. Posodobitev vam je na voljo brezplačno. Veliko izboljšav temelji na povratnih informacijah in željah strank. 

Kaj vključuje programska oprema ID. 3.1?

Upravljanje polnjenja in energije

Plug & Charge

S funkcijo »Plug & Charge« je polnjenje zdaj še preprostejše: po želji se vaše vozilo ID. na javnih polnilnih postajah samo identificira in samodejno začne postopek polnjenja, ko vstavite polnilni kabel v vozilo - ne da bi bila potrebna polnilna kartica.


Za uporabo funkcije na ustrezni polnilni postaji potrebujete tarifo za polnjenje, npr. We Charge Go ali We Charge Plus družbe Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), ki podpira »Plug & Charge«. Ko je postopek polnjenja končan, se obračun samodejno izvede na podlagi shranjene tarife za polnjenje. Aktivirajte funkcijo »Plug & Charge« prek aplikacije We Connect ID. in v nastavitvah polnjenja vozila.

Več o delovanju funkcije

Povezljivost

Personalizacija (razširitev)

 

Vzemite personalizirane nastavitve s seboj

Pri vozilih, dobavljenih s tovarniško nameščeno programsko opremo ID. 3.0, se osebne nastavitve, npr. glede položaja sedežev in temperature, shranijo v uporabniškem računu z identifikacijo Volkswagen in aktivirajo ob prijavi v vozilo. Ob zamenjavi uporabnika se nastavitve samodejno prevzamejo. Te nastavitve so zdaj na voljo tudi v vozilih s programsko opremo ID. 3.1, ko se prijavite vanje. Pri tem je obseg personalizacije odvisen od različne opcijske dodatne opreme.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen