Delovanje funkcije »Plug & Charge«

V povezavi s pogodbo za polnilni tok se ustvari pogodbeno potrdilo. Nato se v aplikaciji We Connect ID. prikaže sporočilo, da je na voljo pogodbeno potrdilo, ki ga je potem mogoče prek aplikacije We Connect ID. namestiti v vozilo.
Medtem ko se v aplikaciji lahko upravlja več pogodbenih potrdil ponudnikov polnilnega toka, je lahko v vozilu naenkrat nameščeno samo eno pogodbeno potrdilo.

Funkcija Plug & Charge se po namestitvi pogodbenega potrdila v vozilo aktivira samodejno.

Glavni uporabnik lahko funkcijo Plug & Charge v vozilu deaktivira oz. aktivira. Gostujoči uporabnik lahko funkcijo Plug & Charge v vozilu samo deaktivira, ne more pa je aktivirati.

Pogoji

  • Pogodba za polnilni tok, ki podpira funkcijo Plug & Charge.
  • V vozilu nameščena pogodba za polnilni tok z aplikacijo We Connect ID. in veljavno licenco We Connect.
  • Polnilne postaje ponudnika v skladu s standardom ISO 15118-2, ki podpirajo funkcijo Plug & Charge in jih krije pogodba za polnilni tok.
  • Aktivirani podatki o lokaciji v nastavitvah zasebnosti.

1. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

3. Opombe: funkcionalnost po posodobitvi je odvisna od trga, modelskega leta in dodatne opreme ter se lahko razlikuje.

4. Razpoložljivost opisanih storitev se lahko razlikuje od države do države in je odvisna od modela, letnice modela in opreme vozila. 

5. Razpoložljivost opisanih storitev se lahko razlikuje od države do države in je odvisna od modela, letnice modela in opreme vozila. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.1

ID. Software Update 3.1

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen