VW Golf Sportsvan: glasovno upravljanje

Infotainment sistema Discover Media in Composition Media (oba na voljo kot dodatna oprema) vam lahko vsako željo prebereta z ustnic. Po želji prepoznavata glasovne ukaze in sledita vašim navodilom. Ko v vozilu s sistemom Discover Media izrečete na primer ime kraja ali ulice, sistem poišče pot do izbranega cilja. S priključenim telefonom lahko izbrano osebo nadvse preprosto pokličete tako, da izgovorite njeno ime, shranjeno v telefonskem imeniku. Glasovno upravljanje vam omogoča, da imate obe roki ves čas na volanu in ste tako povsem osredotočeni na dogajanje v prometu.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Osupljiv. Vsak dan. Golf Sportsvan

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen