Še bolj premišljena notranja zasnova.

Notranjost.

Usedite se v vozilo in takoj občutite ugodje, ki bi ga sicer prej pričakovali v vozilih višjega razreda. Uživajte v občutku brezmejne prostornosti Passata Variant: zaradi vodoravnih dekorativnih elementov na armaturni plošči in povezave z vrati je notranjost optično podaljšana ter je videti večja in prostornejša. Navdušili vas bodo tako vrhunski materiali in čistost oblikovne podobe, ki zaznamujejo prestižni značaj notranjosti, kot tudi velikost prostora za noge.

Sredinska konzola z velikim predalom, elegantno oblikovana armaturna plošča in izjemno kakovostni dekorativni elementi harmonično združujejo prefinjeno eleganco in funkcionalno urejenost.

Ko enkrat vstopite v svoj Passat, ne boste želeli več izstopiti.Sedeži z individualno nastavljivimi vzglavniki izpolnjujejo vsa pričakovanja glede estetike in udobja.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Visoka raven udobja za boljšo kakovost življenja. Passat Variant.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen