Čaka na vaš ukaz: glasovno upravljanje.

Glasovno upravljanje.

Z intuitivnim glasovnim upravljanjem lahko v vozilu s svojim glasom upravljate npr. radio, telefon in navigacijo.

Ni se vam treba učiti določenih ukazov - z glasovnim upravljanjem lahko tvorite naravni dialog in ste pri tem popolnoma osredotočeni na cesto. Tako lahko še bolj uživate v vožnji z avtomobilom, saj z glasovnimi ukazi upravljate glasnost radia ter izbirate vnose v imeniku in telefonske številke svojih kontaktov.

Tudi spletne storitve We Connect Plus lahko uporabljate enostavno prek glasovnega upravljanja. Tako so vam na voljo npr. spletne informacije o priljubljenih ciljih, odpiralnih časih parkirnih hiš ali cenah goriva na bencinskih servisih.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Passat GTE.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen