HD matrični žarometi IQ.Light novega Tiguan

Osvetlitev, ki navduši

Inovativni HD matrični žarometi IQ.LIGHT v novem Tiguanu z več kot 19.000 posamično krmiljenimi LED-diodami ustvarjajo navdušenje tudi, ko vozilo miruje - s pozdravno funkcijo pred in po vsaki vožnji na tla projicirajo ustrezno animacijo. Svetlobni letvi na maski hladilnika in zadku, dinamični smerniki, ambientna osvetlitev s projekcijo motivov iz stranskih ogledal in osvetljene vratne kljuke impresivno dopolnjujejo njegovo svetlobno grafiko.

Poleg tega boste tudi ponoči uživali v bistveno boljši izkušnji vožnje. Ta tehnologija lahko druge udeležence v prometu in prometne znake še precizneje izloči iz svetlobnega snopa dolgih luči. Vaš Tiguan lahko poleg tega na cestno površino projicira oznake, ki vam pomagajo pri vožnji po zožanih odsekih na avtocesti in izboljšajo vidljivost. 

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Tiguan

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.