Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Enoprostorci Fleksibilni in prostorni

Vsestranska, sodobna in elegantna: Volkswagnova enoprostorska vozila ponujajo prilagodljivo prostorsko zasnovo in najvišjo raven udobja v vseh sedežnih vrstah, obenem pa s svojim dizajnom preprosto jemljejo dih. Sploh ni pomembno, ali ste sami ali pa imate veliko družino − pri Volkswagnu boste našli svoj sanjski avto, ki vam bo stal ob strani pri vseh podvigih.

 

Golf Sportsvan

Karizmatična športnost

Večja športnost in suverenost: na videz izrazito dolgi silhueti enoprostorskega vozila dajejo svojstven pečat gladke površine, velika vrata in dinamična stranska linija. Športna ramenska linija s svetlobnim robom harmonično povezuje stranski del vozila z zadkom, katerega posebnost so dvodelne zadnje luči. Velike steklene površine na zadnjem delu vozila poudarjajo celostno eleganco Golfa Sportsvan, obenem pa zagotavljajo odlično preglednost.

-> Golf Sportsvan

Touran

Kako lep je lahko vsakdanjik

Prepričljiva dinamika in odlična funkcionalnost: kljub kompaktnim zunanjim meram je že na prvi pogled jasno, da Touran ponuja obilo prostora. Vsestransko uporaben avtomobil s samozavestnim značajem ima spredaj, ob straneh in zadaj velike steklene površine, prepoznati pa ga je mogoče tudi po markantni silhueti in strešni liniji, ki se proti zadku rahlo spušča in poudarja dinamiko vozila. Brezčasni dizajn zunanjosti ima predvsem en namen: ponuditi vam želi kar se da veliko prostora za vse, kar vas mora spremljati v vašem vsakdanjiku. 

-> Podrobnosti

Sharan

Pripravljen na vse

Prvi vtis je pogosto odločilen. Še dobro, da Sharan takoj razkrije svoje prednosti: to so dinamičnost, prostornost in eleganca. Pri tem ima njegova vsestranska zasnova sodobno in uglajeno obliko. Elegantne linije, kromirane lamele na mreži hladilnika, dinamično oblikovan pokrov motornega prostora in velika sprednja žarometa poudarjajo njegovo športno plat. Sharan odlično opravi z vsakodnevnimi nalogami - pri tem pa nikakor ni videti vsakdanje.

  

Podrobnosti