Možnost naknadne individualizacije

ID.7 Tourer: funkcije Upgrades

Številne funkcije vašega modela ID.7 Tourer je v sklopu ponudbe Upgrades1 mogoče aktivirati naknadno. Glede na opremo vozila to med drugim velja za naslednje opcijske funkcije:

Paket Komfort:

  • Ogrevanje vetrobranskega stekla
  • Ogrevanje volana
  • Klimatska naprava Air Care Climatronic (3-conska)
  • Navigacija
  • Funkcija indukcijskega polnjenja


Paket Asistence:

  • Prikaz okolice Area View
  • Travel Assist
  • Park Assist Plus
  • Pomnilna funkcija za Park Assist Plus


Dejansko razpoložljiva ponudba je odvisna od konkretnega vozila in modela. Ogledati si jo je mogoče v trgovini In-Car in v trgovini Volkswagen Connect.

Več o funkciji Upgrades

 

Za uporabo funkcij Upgrades potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID, veljavno pogodbo We Connect in vašo identifikacijo kot glavni uporabnik, kar pomeni, da mora biti vaš uporabniški račun povezan s konkretnim vozilom. Prav tako je potrebno, da ima vozilo tehnične funkcije in strojno opremo, ki je potrebna za posamezni produkt. Produkte Upgrades, dobavljive za posamezno vozilo, si lahko glavni uporabnik ogleda v trgovini In-Car infotainment sistema. Za plačljive produkte mora uporabnik v spletni trgovini We Connect. Pridobljene in aktivirane funkcije Upgrades ostanejo v vozilu in jih ni mogoče prenesti na druga vozila.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID.7 Tourer

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.