Več prtljažnega prostora za več možnosti

Prostorska zasnova/zasnova prtljažnika

Več prostora za športno opremo, prtljago in vse, kar potrebujete za aktivne konce tedna. S spreminjanjem naklona naslonjala zadnje sedežne klopi lahko notranjost vozila prilagodite za več udobja na daljših vožnjah, hkrati pa lahko prostornost na zadnjih sedežih in prostornost prtljažnika uskladite s svojimi željami. Glede na to, katere zadnje sedeže podrete, se lahko prostornina prtljažnika poveča s 545 na vse do 1.714 litrov, kar poudarja prednosti izpopolnjene zasnove vozila in zagotavlja še večjo prilagodljivost. Na voljo je tudi možnost t. i. cargo postavitve, ki poveča prostornino prtljažnika na do 605 litrov, ne da bi se morali odpovedati uporabi vseh petih sedežev. Spremenjena oblika karoserije modela ID.7 Tourer v primerjavi z limuzino zagotavlja več prostora za glavo v drugi sedežni vrsti, kar dodatno prispeva k udobju potnikov.

Dodatna posebnost vozila je opcijska funkcija Easy Open/Close, ki omogoča odpiranje in zapiranje pokrova prtljažnika brez uporabe rok, le z zamahom noge.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID.7 Tourer

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.