Vse pod nadzorom

Digitalni kombinirani instrument

Povsem nova uporabniška izkušnja vas v modelu ID.7 čaka pri uporabi digitalnega kombiniranega instrumenta. Ta je z najnovejšim konceptom upravljanja postal resnično pametna naprava. Prek serijskega 38-centimetrskega (15-palčnega) zaslona udobno dostopate do najpomembnejših funkcij. Priljubljene aplikacije z možnostjo individualnega konfiguriranja in druge funkcije na začetnem zaslonu zagotavljajo kratke poti upravljanja in izboljšujejo izkušnjo upravljanja.

Glavne funkcije klimatske naprave so vključene v neposredni dostop iz infotainment sistema. Na novem velikem zaslonu so različne funkcije novega koncepta klimatiziranja vedno vidne ter jih je mogoče upravljati in nastaviti individualno za vsakega posameznega uporabnika. Inteligentne prezračevalne šobe usmerjajo zračni tok. Za uresničitev posebnih želja zadostuje že govorni ukaz.1 Če voznik reče "Hello IDA, my hands are cold!" (Zebe me v roke.), se ID.7 odzove na primer tako, da vključi ogrevanje volana in k rokam usmeri topel zrak.

 

1. Glasovno upravljanje v slovenskem jeziku ni na voljo.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID.7 Tourer

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.