Povezljivost

ID.5 GTX

    

We Connect

Z digitalnimi storitvami We Connect Start1 je novi ID.5 GTX, ki ima fiksno vgrajeno SIM-kartico, po želji stalno povezan s spletom. Tako so vam ves čas na voljo prometne informacije v realnem času ter pregled nad polnilnimi postajami, vključno s stanjem zasedenosti, cenami in odpiralnimi časi. Aplikacija We Connect ID. vam omogoča pregled nad vašim vozilom, vaš pametni telefon pa postane daljinski upravljalnik. Poleg tega posodabljanje sistema omogoča, da vsi podatki ves čas ostajajo ažurni. Z aplikacijo lahko preverite preostali doseg vozila, nastavite klimatsko napravo ter zaženete in prekinete polnjenje. Storitve We Connect Start lahko v ID.5 GTX prva tri leta uporabljate brezplačno in v tem času vedno ostanete povezani s svojim vozilom - bodisi na cesti ali iz naslanjača.

1 Za uporabo storitev We Connect Start potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect Start. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect Start. Za We Connect Start imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani myvolkswagen.net ali prek aplikacije We Connect ID. (na voljo v spletnih trgovinah App Store in Google Play Store) registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev. Uporabo mobilnih spletnih storitev iz ponudbe We Connect Start omogoča integrirana internetna povezava. Stroške, ki znotraj Evrope nastanejo pri prenosu podatkov, v okviru pokritosti z omrežjem krije Volkswagen AG - z izjemo stroškov za storitvi Spletni radio in Dostopna točka za WLAN. Za uporabo storitev Spletni radio in Dostopna točka za WLAN je mogoče naročiti plačljive podatkovne pakete prek zunanjega mobilnega operaterja Cubic Telecom in jih na področjih pokritosti z omrežjem uporabljati v številnih evropskih državah. Informacije o cenah in državah, za katere so na voljo plačljivi podatkovni paketi, lahko najdete na https://vw.cubictelecom.com. Alternativno je uporaba storitev Spletni radio in Dostopna točka za WLAN mogoča prek prenosne naprave (npr. pametnega telefona), ki lahko postane mobilna dostopna točka za WLAN. V tem primeru so ustrezne storitve na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkov po internetu lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Za uporabo brezplačne aplikacije We Connect ID. sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Razpoložljivost posameznih storitev, opisanih v paketih, se med državami lahko razlikuje in je lahko odvisna od odpreme in izbranega vozila. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije lahko dobite na www.connect.volkswagen-we.com ali pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

 

App-Connect

Bi aplikacije, ki jih imate naložene na svojem pametnem telefonu, radi enostavno uporabljali tudi v svojem avtomobilu? Z vmesnikom App-Connect je to tako preprosto kot še nikoli doslej, saj lahko izbrane aplikacije in vsebine upravljate neposredno v svojem Volkswagnu. Prenesejo se namreč na zaslon infotainment sistema, kjer jih lahko udobno in pregledno upravljate v svojem vidnem polju. Dostop do skladb, novic, zemljevidov ali zvočnih knjig s tem postane kar se da preprost. Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tri tehnologije: Apple CarPlay™, Google Android Auto™ in MirrorLink®. Še posebej priročna je uporaba tehnologij Apple CarPlay™ in Google Android Auto™, saj je povezavo z infotainment sistemom mogoče vzpostaviti brezžično. Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le certificirane aplikacije. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje. Informacije o združljivosti pametnih telefonov najdete za Apple CarPlay™ na povezavi https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na povezavi https://www.android.com/intl/de_de/auto/ in za MirrorLink® na povezavi https://mirrorlink.com/.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Popolnoma električni ID.5 GTX z dvomotornim štirikolesnim pogonom

 1. 1.

  Vozilo še ni v prodaji. Pojdi nazaj

 2. 2.

  Vozila na slikah lahko odstopajo od stanja ob dobavi. Pojdi nazaj

 3. 3.

  Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Pojdi nazaj

Popolnoma električni ID.5 GTX z dvomotornim štirikolesnim pogonom

 1. 1.

  Vozilo še ni v prodaji. Pojdi nazaj

 2. 2.

  Vozila na slikah lahko odstopajo od stanja ob dobavi. Pojdi nazaj

 3. 3.

  Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Pojdi nazaj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen