App-Connect

Uporabite svoje aplikacije tudi v svojem novem Volkswagnu

Bi aplikacije, ki jih imate naložene na svojem pametnem telefonu, radi enostavno uporabljali tudi v svojem avtomobilu? Z vmesnikom App-Connect je to tako preprosto kot še nikoli doslej, saj lahko izbrane aplikacije in vsebine upravljate neposredno v svojem Volkswagnu. Prenesejo se namreč na zaslon infotainment sistema, kjer jih lahko udobno in pregledno upravljate v svojem vidnem polju. Dostop do skladb, novic, zemljevidov ali zvočnih knjig s tem postane kar se da preprost. Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tri tehnologije: Apple CarPlay™, Google Android Auto™ in MirrorLink®. Še posebej priročna je uporaba tehnologij Apple CarPlay™ in Google Android Auto™, saj je povezavo z infotainment sistemom mogoče vzpostaviti brezžično.1 Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče zagnati le certificirane aplikacije. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.

Več o združljivosti pametnih telefonov: Apple CarPlay™Android Auto™ in MirrorLink®.

 

Popolnoma povezani s svojim ID.4 GTX

We Connect Start

Z digitalnimi storitvami We Connect Start1 je novi ID.4 GTX, ki ima fiksno vgrajeno SIM-kartico, po želji stalno povezan s spletom. Tako so vam ves čas na voljo prometne informacije v realnem času ter pregled nad polnilnimi postajami, vključno s stanjem zasedenosti, cenami in odpiralnimi časi. Aplikacija We Connect ID. omogoča pregled nad podatki o vozilu, vaš pametni telefon pa z njo postane daljinski upravljalnik. Poleg tega posodabljanje sistema omogoča, da vsi podatki ves čas ostajajo ažurni. Z aplikacijo lahko preverite preostali doseg vozila, nastavite klimatsko napravo ter zaženete in prekinete polnjenje. Storitve We Connect Start lahko v ID.4 brezplačno uporabljate kar 3 leta. Tako vedno ostanete povezani s svojim vozilom - bodisi na cesti ali iz naslanjača.

Več o We Connect Start

1) Odvisno od države, modela in ponudnika telefona.

2) Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect Start. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect Start. Po prevzemu vozila imate 90 dni časa, da registrirate svoje vozilo z aplikacijo We Connect ID. in izkoristite celotno obdobje brezplačnih storitev.

Uporabo mobilnih spletnih storitev iz ponudbe We Connect Start omogoča integrirana internetna povezava. Stroške, ki znotraj Evrope nastanejo pri prenosu podatkov, v okviru pokritosti z omrežjem krije Volkswagen AG. Za uporabo brezplačne aplikacije We Connect ID. sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Razpoložljivost posameznih storitev, opisanih v paketih, se med državami lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije lahko dobite na www.connect.volkswagen-we.com ali pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID.4 GTX 4MOTION

Z dvema elektromotorjema.

Z dvema elektromotorjema.

ID.4 GTX 4MOTION

Z dvema elektromotorjema.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.