App-Connect

Uporabite svoje aplikacije tudi v svojem novem Volkswagnu

Bi aplikacije, ki jih imate naložene na svojem pametnem telefonu, radi enostavno uporabljali tudi v svojem avtomobilu? Z vmesnikom App-Connect je to tako preprosto kot še nikoli doslej, saj lahko izbrane aplikacije in vsebine upravljate neposredno v svojem Volkswagnu. Prenesejo se namreč na zaslon infotainment sistema, kjer jih lahko udobno in pregledno upravljate v svojem vidnem polju. Dostop do skladb, novic, zemljevidov ali zvočnih knjig s tem postane kar se da preprost. Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira tehnologiji Apple CarPlay in Google Android Auto. Uporaba je zdaj še posebej priročna zahvaljujoč možnosti brezžične povezave z infotainment sistemom.1 Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče zagnati le certificirane aplikacije. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.

Več o združljivosti pametnih telefonov: Apple CarPlay in Android Auto.

 

Popolnoma povezani s svojim ID.4 GTX

We Connect Start

Z digitalnimi storitvami We Connect Start1 je novi ID.4 GTX, ki ima fiksno vgrajeno SIM-kartico, po želji stalno povezan s spletom. Tako so vam ves čas na voljo prometne informacije v realnem času ter pregled nad polnilnimi postajami, vključno s stanjem zasedenosti, cenami in odpiralnimi časi. Aplikacija Volkswagen omogoča pregled nad podatki o vozilu, vaš pametni telefon pa z njo postane daljinski upravljalnik. Poleg tega posodabljanje sistema omogoča, da vsi podatki ves čas ostajajo ažurni. Z aplikacijo lahko preverite preostali doseg vozila, nastavite klimatsko napravo ter zaženete in prekinete polnjenje. Storitve We Connect Start lahko v ID.4 brezplačno uporabljate kar 3 leta. Tako vedno ostanete povezani s svojim vozilom - bodisi na cesti ali iz naslanjača.

Več o We Connect Start

1) Odvisno od države, modela in ponudnika telefona.

2) Če želite uporabljati storitve VW Connect in VW Connect Plus ali We Connect in We Connect Plus za družino ID., potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate v VW Connect/VW Connect Plus ali We Connect/We Connect Plus prijaviti s svojim uporabniškim imenom in geslom. Poleg tega morate ločeno skleniti pogodbo za VW Connect/VW Connect Plus ali We Connect/We Connect Plus z družbo Volkswagen AG na spletu. Po predaji vozila imate 90 dni časa za registracijo vozila na spletnem mestu myvolkswagen.net ali v aplikaciji »Volkswagen« (na voljo v trgovinah App Store in Google Play Store), da boste storitve VW Connect Plus/We Connect Plus lahko uporabljali za celotno trajanje dogovorjenega prvotnega brezplačnega obdobja. S poznejšo registracijo se trajanje začetnega obdobja skrajša. Natančno trajanje obdobja si lahko ogledate v okviru aktiviranja ali po aktiviranju na myvolkswagen.net. Po poteku trajanja začetnega obdobja storitve VW Connect Plus/We Connect Plus jo je treba podaljšati proti plačilu.  

Nekatere mobilne spletne storitve VW Connect/VW Connect Plus ali We Connect/We Connect Plus je mogoče upravljati samo z aplikacijo Volkswagen. Če želite uporabljati brezplačno aplikacijo, potrebujete pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM z možnostjo podatkov z obstoječo ali ločeno pogodbo o mobilnem telefonu med vami in ponudnikom mobilnih storitev. Ob izmenjavi podatkov po internetu lahko, odvisno od vaših trenutnih tarif mobilne telefonije in zlasti pri uporabi v tujini, nastanejo dodatni stroški (npr. stroški gostovanja). 
Mobilne spletne storitve so na voljo v dogovorjenem obdobju veljavnosti pogodbe, znotraj katerega pa so predmet vsebinskih sprememb. Storitve, vključene v paketih VW Connect in VW Connect Plus ali We Connect in We Connect Plus, se lahko razlikujejo od države do države. Razpoložljivost je odvisna tudi od modela vozila, opreme in nameščene različice programske opreme. To velja tudi za storitve tretjih oseb. Več informacij je na voljo na connect.volkswagen.com in pri vašem Volkswagnovem partnerju. Upoštevajte tudi veljavne splošne pogoje poslovanja za digitalne storitve ID. družine.  

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID.4 GTX 4MOTION

Z dvema elektromotorjema.

Z dvema elektromotorjema.

ID.4 GTX 4MOTION

Z dvema elektromotorjema.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.