Dobrodošli v svoji coni udobja

Udobje pri upravljanju

Z digitalnim zaslonskim okoljem vam Golf omogoča visoko raven udobja pri upravljanju: serijski digitalni kombinirani instrument v velikosti 25,4 cm (10 palcev) v kombinaciji z radiem Composition Media v velikosti 20,95 cm (8,25 palca) uresničuje prihodnost armaturne plošče.
Dodatno lahko z upravljanjem z gestami ali glasovnim upravljanjem** krmilite številne nastavitve in sisteme. To pomeni manj gumbov, za vas pa več udobja. Z opcijskim projicirnim sistemom bo vaš pogled ostal usmerjen na cesto, hkrati pa boste prek projekcije na vetrobranskem steklu v svojem neposrednem vidnem polju obveščeni o vseh pomembnih informacijah.

* Opcijsko na voljo tudi s 25,4-centimetrskim (10-palčnim) zaslonom na dotik pri sistemu Discover Media. V kombinaciji s sistemom Discover Pro pa se spremeni v armaturno ploščo Innovision Cockpit.

** Glasovno upravljanje je na voljo v kombinaciji z opcijskimi navigacijskimi sistemi Discover Media ali Discover Pro.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.volkswagen.si/wltp-1 ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Zapri meni
Zapri

Novi Golf

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen