Nova dimenzija moči

Golf Variant Motorji

Za Golf Variant je na voljo široka paleta pogonskih agregatov, ki vključuje motorje TSI, TDl in TGI. Vse odlikujeta visoka zmogljivost in izjemno nizka poraba. Poleg tega je zaradi majhne gibne prostornine, turbopolnilnika in direktnega vbrizgavanja goriva zagotovljen enakomeren razvoj moči. Dodatno je pri nekaterih izvedbah integrirano tudi aktivno upravljanje valjev, ki avtomatsko izključi valje, takoj ko je potrebne manj moči. Tek motorja pri tem ostane enakomeren.

Pomembna novost je motor eTSI z blago hibridno tehnologijo. Pri speljevanju in pri nizkih hitrostih motorju pomaga zagonski alternator, zaviranje in vožnja brez dodajanja plina pa se izkoriščata za polnjenje litij-ionske baterije. Poraba in emisije so tako bistveno nižje.

Vozila in oprema, prikazana na tej sliki, se lahko v posameznih podrobnostih razlikujejo od trenutnega dobavnega programa. Nekatera prikazana dodatna oprema je na voljo za doplačilo. Za pregled trenutno razpoložljivih modelov in opreme si oglejte tudi naš konfigurator.

Podrobnosti se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso del ponudbe, temveč služijo izključno za primerjavo med različnimi tipi vozil.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.