Od izjemne športnosti do popolnega udobja

Golf Variant
Dinamično uravnavanje podvozja DCC

Popolnoma vseeno je, ali dajete prednost športnosti ali udobju. Z opcijskim dinamičnim uravnavanjem podvozja DCC bo vaš avtomobil med vožnjo vedno imel ustrezno nastavitev podvozja. Elektronsko uravnavani blažilniki se v nekaj milisekundah odzovejo na lastnosti cestišča in vozno situacijo ter avtomatsko prilagodijo delovanje blaženja. Sistem vam pri tem omogoča, da izbirate med različnimi voznimi profili, kot so Comfort, Sport in Individual. Pri voznem profilu Individual lahko posamezne nastavitve določite povsem individualno. Upravitelj vozne dinamike, ki je integriran v sistem za izbiro voznega profila, dodatno izboljša vozne lastnosti in poskrbi za večjo preciznost in večji užitek v vožnji.

Vozila in oprema, prikazana na tej sliki, se lahko v posameznih podrobnostih razlikujejo od trenutnega dobavnega programa. Nekatera prikazana dodatna oprema je na voljo za doplačilo. Za pregled trenutno razpoložljivih modelov in opreme si oglejte tudi naš konfigurator.

Podrobnosti se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso del ponudbe, temveč služijo izključno za primerjavo med različnimi tipi vozil.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.