Cesta pred očmi.Popolno sedežno udobje.

Sedež ergoActive.

Opcijski sedež ergoActive je več kot upravičeno prejel certifikat nemškega neodvisnega združenja za zdrav hrbet (AGR):električna 4-smerno nastavljiva ledvena opora z masažno funkcijo poskrbi za sprostitev, ko je vaša hrbtenica preobremenjena.Poleg tega si lahko z nastavljanjem naklona in globine sedeža zagotovite individualno prilagojen položaj sedenja, ki omogoča hrbtu prijazno vožnjo.Pri tem pa sedež ergoActive ne prepriča le z izpolnjevanjem najvišjih ergonomskih zahtev - blesti tudi s kakovostnimi sedežnimi prevlekami.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen