Odpira vrata.Tudi pokrov prtljažnika.

Prtljažnik s funkcijo Easy Open in električnim zapiranjem.

Kolikokrat ste že s polnimi vrečkami v naročju stali pred prtljažnikom svojega vozila in niste imeli prostih rok, da bi odprli pokrov?Praktična funkcija Easy Open, ki je na voljo kot dodatna oprema, vam omogoča, da pokrov prtljažnika odprete, ne da bi pred tem morali karkoli odložiti.Če imate avtomobilski ključ pri sebi v žepu, zadošča, da z nogo zamahnete pod zadkom vozila, in pokrov prtljažnika se odpre.Prostornina prtljažnika v 7-sedežnem Tiguanu Allspace znaša do 1.775 litrov¹.Pri tem je z vidika funkcionalnosti neprekosljiv:v prtljažniku je mehanizem za podiranje naslonjal zadnjih sedežev, s katerim lahko naslonjala zunanjih sedežev druge in tretje sedežne vrste poklopite z eno&nbspsamo potezo in v hipu naredite dovolj prostora za dolge predmete - ne da bi jih pri tem morali izpustiti iz rok.Povsem enostavno je zapiranje prtljažnika: le pritisniti morate na tipko na notranji strani pokrova prtljažnika.Pokrov prtljažnika se zapre šele, ko se s ključem oddaljite od zadka vozila ali po 20 sekundah.Tako lahko uživate v udobju že pred začetkom vožnje.²

 

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen