**Cesta pred očmi.In vse drugo tudi.

Projicirni zaslon.

Z opcijskim projicirnim zaslonom so pomembne informacije prikazane v neposrednem vidnem polju: hitrost, sporočila asistenčnih sistemov ali navigacijski napotki.Podatki se projicirajo na zaslon, ki je pred vetrobranskim steklom dvignjen iz armaturne plošče - tako imate vse neposredno pred očmi, vaš pogled pa ves čas ostaja osredotočen na cesto.Informacije ostanejo jasno vidne, celo ko vetrobransko steklo osvetlijo luči nasproti vozečih vozil.Kadar projicirnega zaslona ne potrebujete, ga lahko spustite v armaturno ploščo, kjer je povsem neopazen in optimalno zaščiten pred prahom.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen