Pritegnejo pozornost.Brez motečega bleščanja.

LED-žarometi in zadnje LED-luči.

Radi so v središču pozornosti - a le, ko je za to prava priložnost:opcijski LED-žarometi¹ Tiguana Allspace izboljšujejo vidljivost ter tako predvsem ponoči in v megli zagotavljajo boljši pregled nad dogajanjem na cestišču.Nadaljnji prednosti sta majhna poraba električne energije in dolga življenjska doba.Toda tisto, zaradi česar so LED-žarometi razred zase, je njihov dizajn.Ta pri Tiguanu Allspace ustvarja dinamično in za znamko značilno grafično podobo luči.Inovativni nočni dizajn zadnjih luči s sodobno LED-tehnologijo izvedbe Highline se pri zaviranju spremeni.Rezultat je boljši opozorilni učinek, a pomembno je še nekaj: zadnje luči imajo svojstveno zasnovo, s katero je Tiguan Allspace resnično nekaj posebnega.

Serijsko za Highline

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen