Pravi pristop.V vseh situacijah.

Izbira voznega profila.

Opcijski sistem za izbiro voznega profila vam omogoča, da karakteristiko motorja in menjalnika ter delovanje določenih asistenčnih sistemov prilagodite trenutnim pogojem.Profil Normal je standardna nastavitev.Skrbi za uravnotežene vozne lastnosti.Profil Eco pomaga varčevati z gorivom, profil Sport skupaj z opcijskim dinamičnim uravnavanjem podvozja (DCC) na primer poskrbi za bolj čvrsto nastavitev podvozja, profil Comfort pa vas med vožnjo razvaja z izdatno mero udobja.S profilom Individual je posamezne nastavitve mogoče še bolj prilagoditi individualnim željam.Če se boste odločili za motor, ki je kombiniran s pogonom 4MOTION, boste z vrtljivim gumbom sistema 4MOTION Active Control nastavitve vozila lahko optimalno prilagodili tudi posebnim okoliščinam, značilnim za vožnjo po neutrjenih cestah.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen