Ne vozite se več brez interneta.

Car-Net Guide & Inform.

Internet v avtomobilu se pri Volkswagnu imenuje Car-Net.Pod tem imenom so na voljo različne praktične storitve in uporabne aplikacije.Paket storitev Car-Net Guide & Inform¹ je kot dodatno opremo mogoče naročiti v kombinaciji z infotainment sistemoma Discover Media in Discover Pro.Na osnovi povezave z internetom zagotavlja podatke, ki bi le stežka bili še bolj aktualni.Če na primer nekje nastane zastoj ali če je zastoj odpravljen, to prek spleta izveste v realnem času.In kar je pri tem še posebej praktično:izbrana pot se avtomatsko ustrezno prilagodi.

Car-Net vam poleg tega lahko pomaga najti kraje, na katerih bi se med vožnjo morda želeli ustaviti. S spletnim iskanjem posebnih ciljev lahko na primer hitro najdete številne dobre restavracijein še druge zanimive posebne cilje.Hotel, bencinski servis ali kino, ki so ga pred kratkim odprli:podatki z interneta bodo poskrbeli za marsikatero vznemirljivo in uporabno odkritje.

Uporaba mobilnih spletnih storitev Car-Net je mogoča le z opcijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro.Poleg tega potrebujete mobilno napravo (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN.Alternativno je pri opcijskem telefonskem vmesniku Business mogoče uporabiti mobilni telefon s profilom za oddaljeni dostop do SIM-kartice (rSAP) ali pa SIM-kartico z opcijo telefoniranja in prenosa podatkov.Storitve Car-Net so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije.Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov.Za uporabo storitev Car-Net je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo.Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net registrira svoje vozilo.Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje.Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb.Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen