Uporabljajte aplikacije tudi v svojem Volkswagnu.

Car-Net App-Connect.

Opcija Car-Net App-Connect¹ vam omogoča, da svoj pametni telefon preprosto povežete z radiem Composition Media ali z navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro (vsi na voljo kot dodatna oprema).Po vzpostavitvi povezave lahko izbrane aplikacije, nameščene na mobilnem telefonu, upravljate prek zaslona na dotik.Toda ključna prednost ni le preprosto upravljanje:Številne aplikacije lahko obdelujejo podatke, ki jih pošilja vozilo, ter ponudijo dodatne uporabne ali zabavne funkcije.

Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tri tehnologije:to so tehnologije MirrorLink™, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™.Na spletni strani www.volkswagen.de/mobiltelefon lahko preverite, s katero od navedenih tehnologij je združljiv vaš pametni telefon.Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.

Na voljo samo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media ali navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro.Volkswagen Car-Net App-Connect vključuje tehnologije MirrorLink™, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™.Razpoložljivost teh tehnologij se v posameznih državah lahko razlikuje.Vmesnik Car-Net App-Connect je že zdaj združljiv s številnimi mobilnimi telefoni. Volkswagen tesno sodeluje z velikimi proizvajalci pametnih telefonov, da bi zagotovil kar najširšo podporo za tehnologije v sklopu ponudbe App-Connect.Aktualne informacije o združljivosti novih mobilnih telefonov in mobilnih telefonov, ki so že na trgu, so na voljo na spletni strani www.volkswagen.at/mobiltelefon.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen