Štiri kamere omogočajo popoln pregled nad dogajanjem v okolici vozila.

Area View.

Opcijski sistem za prikaz okolice Area View vam s pomočjo definiranega vidnega polja kamer pomaga ohranjati pregled nad okolico vozila.Posnetki štirih kamer se prenašajo na zaslon vgrajenega infotainment sistema.Tako lahko na primer preverite, kaj se dogaja v prečni ulici, kar bi bilo sicer z voznikovega sedeža praktično nemogoče.Poleg tega se lahko do milimetra natančno približate ojnici prikolice ali vzvratno obvozite oviro.Še posebej dobrodošel je sistem Area View pri zahtevnejšem manevriranju, saj lahko za vse strani vozila na zaslonu vidite, koliko prostora je še na voljo.

Ko so vključene vse štiri kamere hkrati, sistem ustvari sliko iz ptičje perspektive.Tako si je znotraj vidnega polja kamer mogoče ogledati, kaj se dogaja okoli vozila.To je velika prednost zlasti na zahtevnih terenih, saj prikaz bistveno olajšuje orientacijo.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen