Veliko zanimivega. Tudi na zadnji sedežni klopi.

App-Connect Cam-Connect.

Gledate naprej in obenem tudi nazaj: z opcijskim vmesnikom Car-Net App-Connect (na voljo od infotainment sistema Composition Media) se slika kamere4 GoPro® lahko prenaša na zaslon radia ali navigacijskega sistema.Tako boste na primer imeli pregled tudi nad dogajanjem na zadnji sedežni klopi. Neprekinjen prenos videoposnetka je mogoč samo med mirovanjem vozila ali pri koračni hitrosti. Pri višjih hitrostih je prenos iz varnostnih razlogov omejen na mirujoče slike. Te se prikažejo ob pritisku na tipko.

GoPro®:Kamera GoPro® in dodatki za kamero niso vključeni v obseg dobavljive opreme za Touran in jih morate ločeno kupiti sami.Opisana funkcionalnost je združljiva z naslednjimi različicami:kamera GoPro® Hero (3, 3+ ali 4).GOPRO, HERO, logotip GOPRO in logotip GoPro Be a Hero so blagovne znamke ali zaščitene blagovne znamke v lasti družbe GoPro.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen