Visoka ločljivost.Veliko informacij.

Aktivni informacijski zaslon.

V Tiguanu Allspace boste zaman iskali dobri stari merilnik hitrosti:na mestu, kjer se običajno nahaja, je namreč vgrajen najsodobnejši visokoločljivostni zaslon z diagonalo 31,2 cm (12,3 palca) - opcijski aktivni informacijski zaslon.Ta poleg klasičnih vsebin, kot so število vrtljajev motorja, hitrost vožnje in število prevoženih kilometrov, vozniku nudi še številne druge koristne informacije, ki jih je mogoče razporejati po lastnih željah in si tako zagotoviti optimalen pregled nad ključnimi podatki.Tako se na primer pri vključeni navigaciji merilnik hitrosti in merilnik števila vrtljajev pomakneta ob rob, da je na voljo več prostora za prikaz zemljevida.Prikazi asistenčnih funkcij so lahko udobno integrirani v prikazovalne površine merilnika hitrosti.Poleg tega aktivni informacijski zaslon odlično sodeluje z drugimi sistemi v vozilu:med drugim se tako slike kontaktov iz telefonskega imenika in naslovnice CD-plošč, ki so prikazane na zaslonu infotainment sistema v sredinski konzoli, lahko prenesejo tudi na aktivni informacijski zaslon.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen