Usklajenost.

4MOTION Active Control.

Pri Tiguanu Allspace so - še posebej, če se boste odločili za motor, ki je lahko kombiniran z opcijskim pogonom 4MOTION - najrazličnejše vremenske razmere in vožnja po raznovrstnih podlagah skoraj nepogrešljiv del nepozabnega užitka v vožnji.Da boste v takšnih situacijah vse sisteme vozila lahko še bolje prilagodili trenutnim pogojem, je na voljo 4MOTION Active Control, ki ga lahko udobno upravljate z vrtljivo-pritisnim gumbom.Izbirate lahko med štirimi voznimi profili: Snow, Offroad, Offroad Individual in Onroad.Sistem sodeluje z asistenco za nadzorovani spust, asistenco za speljevanje navkreber, elektronskim stabilizacijskim programom in elektronsko zaporo diferenciala.Skladno z izbranim profilom se prilagodijo lastnosti pogona, kot so odzivnost pedala za plin, prestavljanje, zaviranje z motorjem, speljevalna asistenca in zaporna stopnja.Rezultat pa ješe bolj sproščeno uživanje v vožnji celo v snegu in na neutrjenih poteh.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen