Ne izgubite tal pod nogami.

4MOTION.

Opcijski stalni štirikolesni pogon 4MOTION v nekaj milisekundah poskrbi, da je vsako kolo krmiljeno glede na podlagoin se ne zavrti v prazno in ne blokira.Tako je na domala vsaki podlagi zagotovljena zanesljiva vlečna sila.Pogon 4MOTION s tem prispeva k večjemu udobju.Poleg tega ga je mogoče kombinirati s sistemi za uravnavanje vozne dinamike, kot so elektronski stabilizacijski program, regulacija zdrsa pogonskih koles (ASR), regulacija vlečnega momenta motorja (MSR) in elektronska zapora diferenciala (EDS).

 

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen