Popolna povezljivost.

App-Connect

Z opcijskim vmesnikom App-Connect¹ lahko vsebine in aplikacije, prikazane na telefonu iPhone™ ali drugem pametnem telefonu, udobno upravljate tudi med vožnjo. Aplikacije se prenesejo na zaslon radijskega oz. navigacijskega sistema, kar pomeni, da jih je mogoče udobno upravljati prek zaslona na dotik v voznikovem neposrednem vidnem polju. Da aplikacija ne bi preveč odvračala pozornosti voznika od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le aplikacije, združljive z vmesnikom App-Connect¹, npr. Think Blue. Trainer., Shared Audio, Drive & Track ali My Guide. Možna je tudi uporaba aplikacij, ki niso neposredno vezane na vozilo, npr. spletnega radia ali novic. Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tri tehnologije: MirrorLink™, Apple CarPlay™ in Google Android Auto™.

1) Na voljo samo v kombinaciji z radiom Composition Media ali navigacijsko funkcijo Discover Media. App-Connect vključuje tehnologije MirrorLink™, CarPlay™ in Android Auto™. Razpoložljivost teh tehnologij se v posameznih državah lahko razlikuje. Vmesnik App-Connect je že zdaj združljiv s številnimi mobilnimi telefoni. Volkswagen tesno sodeluje z velikimi proizvajalci pametnih telefonov, da bi zagotovil kar najširšo podporo za tehnologije v sklopu ponudbe App-Connect. Aktualne informacije o združljivosti novih mobilnih telefonov in mobilnih telefonov, ki so že na trgu, so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net.

Z vmesnikom App-Connect se posebne aplikacije z vašega pametnega telefona prezrcalijo na zaslon v sredinski konzoli vašega Volkswagna. Pri posameznih tehnologijah so na voljo različne aplikacije. Med drugim tako lahko preko zaslona na dotik na vgrajenem navigacijskem sistemu upravljate praktične Volkswagnove aplikacije. Pri določenih aplikacijah in tehnologijah je mogoče tudi glasovno upravljanje.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete tukaj ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Pozor: zapeljive obline. Beetle

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen