Stilski paket R-Line Exterieur Black Style

Zagotovite si še bolj unikaten videz

Z opcijskim stilskim paketom Exterieur Black Style lahko zagotovite še bolj unikaten videz svojega Touarega. Z izstopajočimi črnimi poudarki boste nepozaben vtis naredili že, ko se boste samo peljali mimo. K temu še dodatno prispevajo črna 20-palčna platišča Nevada, ki so del paketa, po želji pa lahko izbirate tudi med drugimi platišči. Glavni elementi opreme v paketu so:

  • Odbijača z R-dizajnom v barvi vozila
  • Spodnji deli vrat v barvi vozila
  • Črna okrasna letev za sprednji odbijač
  • Bleščeče črne okrasne letve na mreži hladilnika in glavnih žarometih
  • Črno lakirani ohišji zunanjih ogledal
  • Bleščeče črne okrasne obrobe na stranskih oknih
  • Črno lakirani napis "Touareg" na pokrovu prtljažnika
  • Zadnje LED-luči v temno rdeči barvi
  • Bleščeče črne strešne letve

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.