Paketi usnjenega oblazinjenja

Elegantna oprava iz usnja

Za vaš Touareg sta opcijsko na voljo dva kakovostna paketa usnjenega oblazinjenja: Puglia in Varenna.

Puglia

Usnje iz paketa Puglia1 je strojeno na okolju prijazen način z izvlečkom oljčnih listov in poskrbi, da notranjost dobi izrazito elegantno noto. Ker je izjemno prijetno na otip, med vožnjo zagotavlja vrhunsko udobje. Piko na i svojstvenemu značaju notranjosti dajejo všiti robovi v keramični barvi ter kontrastni prešivi na ramenskem delu sedežev in na notranjem delu vrat.

Varenna

Pri usnjenem oblazinjenju Varenna2 imajo sedeži rombast vzorec, na voljo pa so v različnih barvah, na primer v rjavi (Florence), srednje rjavi (Raven), bež (Atacama) in svetlo sivi (Mistral).

Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic sprednjih in zadnjih zunanjih sedežev ter vratne obloge v usnju Puglia.

Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic sprednjih in zadnjih zunanjih sedežev ter vratne obloge v usnju Varenna.

 

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.