Linije opreme

Individualnost po vaši meri

Touareg navdušuje z bogato serijsko opremo. Pri izvedbah Elegance in R-Line lahko uživate še v prednostih naslednje opreme:

Elegance

Če izberete izvedbo Elegance, bo vaš Touareg spredaj blestel z elegantno svetlobno grafiko s HD matričnimi žarometi, na zadku pa z ekspresivnimi 3D zadnjimi LED-lučmi in osvetljenim logotipom. V notranjosti za poudarke skrbijo paket usnjenega oblazinjenja Vienna, vstopne letve spredaj iz legiranega jekla, po želji leseni ali aluminijasti dekorativni elementi in bela ambientna osvetlitev.

R-Line

Če izberete izvedbo R-Line, bo imel vaš Touareg še bolj športen značaj, med drugim zaradi 19-palčnih aluminijastih platišč Coventry, odbijačev z R-dizajnom, pedalov iz krtačenega legiranega jekla in vstopnih letev z logotipom "R-Line". K še boljši vozni izkušnji prispeva tudi ogrevani usnjeni večfunkcijski volan s prestavnima tipkama.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.