Prostorska zasnova

Več prilagodljivosti. Več možnosti.

Sprednja sedeža z višjim položajem sedenja v novem T-Crossu zagotavljata dober pregled nad okolico vozila. Naslonjalo sovoznikovega sedeža je opcijsko lahko vodoravno poklopno in omogoča, da v vozilo zložite tudi daljše predmete. Nadvse praktična rešitev za povečanje prtljažnega prostora je poleg tega vzdolžno pomična in zložljiva zadnja sedežna klop. Ko jo podrete, se prostornina prtljažnika poveča na 1.281 litrov. Vse to pomeni, da s seboj zlahka peljete tudi predmete z dolžino do 2,4 m.1 Prilagodljivo prostorsko zasnovo optimalno zaokrožajo različni predali in žepi, držalo za pijačo in predal za mobilni telefon v sredinski konzoli.

Vedno ustrezno pritrdite tovor.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi T-Cross

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.